Over ons

We doen niets liever dan een toegevoegde waarde zijn voor onze cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB). Daarom stemmen we onze werkwijze optimaal af op hun wensen en behoeften. Dit doen we onder andere door binnen CVS Zorg doelgericht te werken aan een groeiende participatie van onze cliënten.
Als organisatie staan wij midden in de samenleving. Ons streven is een passende plek in de maatschappij te vinden voor iedere cliënt. Én een uitdagende werkplek te zijn waar medewerkers zich kunnen ontwikkelen tot LVB-expert. Nu en in de toekomst.

Samen met het Zorgkantoor dragen we bij aan het uitvoeren van het beleid en de doelen die de overheid ons gezamenlijk stelt. Onze organisatie is gebouwd op drie pijlers:

1) Cliënt en medewerker
Onze cliënten en medewerkers zijn leidend. Zij denken mee en staan centraal binnen onze organisatie.

2) Innovatie
CVS Zorg is volledig gericht op het toevoegen van cliëntwaarde. Innovatie speelt hierin een belangrijke rol. Technologische ontwikkelingen helpen ons nieuwe manieren te vinden om waarde toe te voegen voor zowel cliënten, medewerkers als maatschappij.

3) Excelleren op operationeel gebied en uitvoering
De kosten in de zorg stijgen elk jaar. Daarom vinden wij het belangrijk zo efficiënt mogelijk met publieke middelen om te gaan. Dit kan alleen als al onze processen optimaal zijn ingericht.

Vragen? Neem contact met ons op

CONTACT