Dagbesteding

Mensen met een verstandelijke beperking hebben vaak talenten die onbenut blijven. Dit gebeurt als ze moeten presteren in een dynamische werkomgeving waar ze allerlei taken tegelijk moeten doen, veel prikkels krijgen en een hoge werkdruk ervaren.

Mensen met een licht verstandelijke beperking tot hun recht laat komen op de werkvloer, vraagt kennis, creativiteit en ervaring van werkgevers. Ook aanpassingsvermogen, geduld en begrip zijn belangrijk. Al deze aspecten staan centraal binnen de bedrijven waar wij voor ons dagbestedingsaanbod mee samenwerken. Zo geven we mensen met een licht verstandelijke beperking een plek in de maatschappij waar ze zich prettig voelen en bieden we een veilige omgeving om werknemersvaardigheden op te doen.

Ons dagbestedingsaanbod omvat drie pijlers. Binnen elke pijler zijn er voor de cliënt verschillende keuzemogelijkheden om de dagbesteding in te vullen. Cliënten kunnen hun week op maat inrichten. Dit betekent dat ze alle afzonderlijke onderdelen die CVS Zorg aanbiedt, op elkaar af kunnen stemmen.

Dagbesteding is er ook voor cliënten van andere zorgaanbieders. Bij CVS Zorg hebben we een unieke benadering en fase-model waardoor onze cliënten bij verschillende bedrijven in hun eigen tempo kunnen werken aan het ontwikkelen van hun vaardigheden. Omdat het aanbod divers is hebben wij alle activiteiten ondergebracht binnen CVS Werk.

Meld je aan voor een kennismaking

AANMELDEN