Jij wil …

Overdag werken bij een echt bedrijf of een andere activiteit doen

Jij hebt je eigen huis en woont daar alleen. Overdag wil je graag een activiteit buiten je huis doen. Bijvoorbeeld werken bij een echt bedrijf of sporten. Wij helpen je graag om iets te vinden dat bij jou past!

Werken bij een echt bedrijf

Er zijn heel veel plekken waar jij kunt werken. Bijvoorbeeld in de keuken van een bedrijf. Je maakt daar dan de maaltijden klaar. Maar misschien maak je liever de keuken schoon. Dat kan ook! Er zijn schoonmaakbedrijven waar jij kan werken. Of misschien werk je liever met planten en bloemen. Er zijn ook plekken waar je dat kan doen. Wij helpen je om een plek te vinden die bij jou past. Want er is zo veel keuze. En als je op een plek werkt, helpen wij je ook. Dit doen onze jobcoaches. Dit zijn mensen die alles weten over werken. Zij helpen je en kunnen je heel veel dingen leren.

Aanmelden

Als je een Wlz-indiactie hebt, kun je je bij ons aanmelden. Wij kijken dan hoe we jou kunnen helpen. Je kunt ons bellen op telefoonnummer: 010 – 314 03 23. We zijn er van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Je mag ook het formulier hieronder invullen. Wij bellen of mailen je dan binnen 24 uur terug. Als je het formulier op vrijdag stuurt, bellen of mailen we je de maandag daarna.

Jij hebt ...

je eigen huis en woont daar alleen

Overdag wil je graag een activiteit buiten je huis doen. Bijvoorbeeld werken bij een echt bedrijf of sporten. Wij helpen je graag om iets te vinden dat bij jou past!

Ik mocht meedraaien bij een bedrijf en heb het erg naar mijn zin gehad!

Kom je kennismaken?

Aanmelden